• Normal

NİSAN AYI KİTABI

YÜKSELEN ANAOKULU

2018 NİSAN AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : BİR PROBLEMLE NE YAPARSIN?

Yazar : KOBİ YAMADA – MAE BESOM

Yayınevi : NAR YAYINLARI

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : PEYNİRİMİ KİM KAPTI?

Yazar : DR. SPENCER JOHNSON

Yayınevi : EPSİLON

NOT: NİSAN AYI ÇOCUK KİTABINI ÇOCUKLARIMIZ İLE BİRLİKTE ARKADAŞ KİTABEVİNE GİDEREK ALACAĞIZ.
KİTABEVİNE GİDECEĞİMİZ TARİH SİZE TEKRAR BİLDİRİLECEKTİR.
Perşembe, 01 Mart 2018 16:31

MART AYI KİTABI

2018 MART AYI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI: BU BİR KİTAP

Yazar                  : LANE SMITH

Yayınevi                : UÇAN BALIK YAYINLARI

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI     : ÇOCUKLAR NASIL BAŞARIR?

Yazar                  : MÜMİN SEKMAN- DR. BAHAR ERİŞ

Yayınevi           : ALFA EĞİTİM

Perşembe, 08 Şubat 2018 13:39

ŞUBAT AYI KİTABI

YÜKSELEN KOLEJİ ANAOKULU

YÜKSELEN KOLEJİ ANAOKULU Sayın Veli, Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte, hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir. Amacımız çocuklarımızın kitap aracılığıyla iletişim ve etkileşimde bulunmaları ayrıca tüm okulun ortak bir etkinlikte bulunmasıdır. Eğer temin edebilirseniz ayın kitabını alıp evde de okumanızı ve kitap üstüne sohbet etmenizi isteriz. Okulda bizlerde aynı kitapla ilgili farklı etkinlikler yapacağız.

2018 ŞUBAT AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : CÜCELER ve AYAKKABICI

Yazar : GRİMM MASALLARI

Yayınevi : 1001 ÇİÇEK

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : DOĞUMUN RUHU

Yazar : AYŞE ÖNER

Yayınevi : DESTEK YAYINLARI

Çarşamba, 03 Ocak 2018 09:10

OCAK AYI KİTABI

2018 OCAK AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : GUGUKLU SAATİN KÜÇÜK KUŞU

Yazar : FERİDUN ORAL

Yayınevi : YKY

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : ÇOCUKLARI ANLAMA SANATI

Yazar : SİBEL ÖZKIZIKLI

Yayınevi : İLGİ KÜLTÜR SANAT

Cuma, 15 Aralık 2017 10:49

ARALIK AYI KİTABI

Sayın Veli,

Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini   gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte, hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir.

2017 ARALIK AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : MAYMUN KRAL

Yazar :FERİDUN ORAL – SARA ŞAHİNKANA

Yayınevi : YKY

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : MUTLU ÇOCUK

Yazar : LINDA BLAIR
Yayınevi : ARKADAŞ

Perşembe, 02 Kasım 2017 09:37

KASIM AYI KİTABI

2017 KASIM AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : SÜPER KAHRAMAN BEN KİBAR
                                                                                Yazar : FRANCESCA&ROMAİN SARDOU – LİLİ LA BALEİNE
         Yayınevi : 1001 ÇİÇEK

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : OUTLİERS (ÇİZGİNİN DIŞINDAKİLER)
                               Yazar : MALCOLM GLADWELL
       Yayınevi : MEDİACAT

Salı, 03 Ekim 2017 16:29

EKİM AYI KİTABI

YÜKSELEN KOLEJİ ANAOKULU

Sayın Veli, Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir. Amacımız çocuklarımızın kitap aracılığıyla iletişim ve etkileşimde bulunmaları ayrıca tüm okulun ortak bir etkinlikte bulunmasıdır. Eğer temin edebilirseniz ayın kitabını alıp evde de okumanızı ve kitap üstüne sohbet etmenizi isteriz. Okulda bizlerde aynı kitapla ilgili farklı etkinlikler yapacağız. Not: Sizlerin de öneri ve eleştirilerinize açığız.

2017 EKİM AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : KIRMIZI FİL’İ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Yazar : FERİT AVCI

Yayınevi : CAN ÇOCUK

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI   : ANNE BEYNİM AÇ

Yazar : BAHAR ERİŞ

Yayınevi : ALFA EĞİTİM

Salı, 17 Nisan 2018 09:14

NİSAN AYI KİTABI

ebilirseniz ayın kitabın
ı alıp evde de okumanı
zı ve kitap üstüne sohbet etmenizi isteriz. Okulda bizlerde aynı

2018 NİSAN AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : BİR PROBLEMLE NE YAPARSIN?

Yazar : KOBİ YAMADA – MAE BESOM

Yayınevi : NAR YAYINLARI

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : PEYNİRİMİ KİM KAPTI?

Yazar : DR. SPENCER JOHNSON

Yayınevi : EPSİLON

KİTABEVİNE GİDECEĞİMİZ TARİH SİZE TEKRAR BİLDİRİLECEKTİR.

Pazartesi, 06 Şubat 2017 13:16

EYLÜL AYI KİTABI