• Normal

Perşembe, 08 Şubat 2018 13:39

ŞUBAT AYI KİTABI

YÜKSELEN KOLEJİ ANAOKULU

YÜKSELEN KOLEJİ ANAOKULU Sayın Veli, Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte, hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir. Amacımız çocuklarımızın kitap aracılığıyla iletişim ve etkileşimde bulunmaları ayrıca tüm okulun ortak bir etkinlikte bulunmasıdır. Eğer temin edebilirseniz ayın kitabını alıp evde de okumanızı ve kitap üstüne sohbet etmenizi isteriz. Okulda bizlerde aynı kitapla ilgili farklı etkinlikler yapacağız.

2018 ŞUBAT AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : CÜCELER ve AYAKKABICI

Yazar : GRİMM MASALLARI

Yayınevi : 1001 ÇİÇEK

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : DOĞUMUN RUHU

Yazar : AYŞE ÖNER

Yayınevi : DESTEK YAYINLARI

Çarşamba, 03 Ocak 2018 09:10

OCAK AYI KİTABI

2018 OCAK AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : GUGUKLU SAATİN KÜÇÜK KUŞU

Yazar : FERİDUN ORAL

Yayınevi : YKY

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : ÇOCUKLARI ANLAMA SANATI

Yazar : SİBEL ÖZKIZIKLI

Yayınevi : İLGİ KÜLTÜR SANAT

Cuma, 15 Aralık 2017 10:49

ARALIK AYI KİTABI

Sayın Veli,

Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini   gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte, hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir.

2017 ARALIK AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : MAYMUN KRAL

Yazar :FERİDUN ORAL – SARA ŞAHİNKANA

Yayınevi : YKY

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : MUTLU ÇOCUK

Yazar : LINDA BLAIR
Yayınevi : ARKADAŞ

Perşembe, 02 Kasım 2017 09:37

KASIM AYI KİTABI

2017 KASIM AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : SÜPER KAHRAMAN BEN KİBAR
                                                                                Yazar : FRANCESCA&ROMAİN SARDOU – LİLİ LA BALEİNE
         Yayınevi : 1001 ÇİÇEK

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : OUTLİERS (ÇİZGİNİN DIŞINDAKİLER)
                               Yazar : MALCOLM GLADWELL
       Yayınevi : MEDİACAT

Salı, 03 Ekim 2017 16:29

EKİM AYI KİTABI

YÜKSELEN KOLEJİ ANAOKULU

Sayın Veli, Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir. Amacımız çocuklarımızın kitap aracılığıyla iletişim ve etkileşimde bulunmaları ayrıca tüm okulun ortak bir etkinlikte bulunmasıdır. Eğer temin edebilirseniz ayın kitabını alıp evde de okumanızı ve kitap üstüne sohbet etmenizi isteriz. Okulda bizlerde aynı kitapla ilgili farklı etkinlikler yapacağız. Not: Sizlerin de öneri ve eleştirilerinize açığız.

2017 EKİM AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : KIRMIZI FİL’İ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Yazar : FERİT AVCI

Yayınevi : CAN ÇOCUK