Çocuk Edebiyatı

Perşembe, 02 Kasım 2017 08:37

KASIM AYI KİTABI

Sayın Veli,

Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini   gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte, hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir.

Not: Sizlerin de öneri ve eleştirilerinize açığız.

2017 KASIM AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : SÜPER KAHRAMAN BEN KİBAR
                                                                                Yazar : FRANCESCA&ROMAİN SARDOU – LİLİ LA BALEİNE
         Yayınevi : 1001 ÇİÇEK

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : OUTLİERS (ÇİZGİNİN DIŞINDAKİLER)
                               Yazar : MALCOLM GLADWELL
       Yayınevi : MEDİACAT

Salı, 03 Ekim 2017 16:29

EKİM AYI KİTABI

YÜKSELEN KOLEJİ ANAOKULU

Sayın Veli, Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir. Amacımız çocuklarımızın kitap aracılığıyla iletişim ve etkileşimde bulunmaları ayrıca tüm okulun ortak bir etkinlikte bulunmasıdır. Eğer temin edebilirseniz ayın kitabını alıp evde de okumanızı ve kitap üstüne sohbet etmenizi isteriz. Okulda bizlerde aynı kitapla ilgili farklı etkinlikler yapacağız. Not: Sizlerin de öneri ve eleştirilerinize açığız.

2017 EKİM AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : KIRMIZI FİL’İ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Yazar : FERİT AVCI

Yayınevi : CAN ÇOCUK

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI   : ANNE BEYNİM AÇ

Yazar : BAHAR ERİŞ

Yayınevi : ALFA EĞİTİM

Pazartesi, 06 Şubat 2017 12:16

EYLÜL AYI KİTABI

Sayın Veli,

Not: Sizlerin de öneri ve eleştirilerinize açığız.

2017 EYLÜL AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI      : AYILAR KİTAP OKUMAZ