• Normal

(0 oy)

YÜKSELEN ANAOKULU

Sayın Veli,
Bizler Yükselen Koleji Anaokulu olarak çocuk edebiyatı uygulamaları kapsamında her ay “Ayın Kitabı” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kurumumuzda “Ayın Kitabı” köşesi oluşturulmuş bulunmakta. O ay için önerilen kitap hem köşemizde sergilenmekte, hem de sizlere göndereceğimiz bilgi notuyla size bildirilecektir.

Amacımız çocuklarımızın kitap aracılığıyla iletişim ve etkileşimde bulunmaları ayrıca tüm okulun ortak bir etkinlikte bulunmasıdır. Eğer temin edebilirseniz ayın kitabını alıp evde de okumanızı ve kitap üstüne sohbet etmenizi isteriz. Okulda bizlerde aynı kitapla ilgili farklı etkinlikler yapacağız.

Not: Sizlerin de öneri ve eleştirilerinize açığız.

2018 NİSAN AYI KİTAPLARI

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYIN KİTABI : BİR PROBLEMLE NE YAPARSIN?

Yazar : KOBİ YAMADA – MAE BESOM

Yayınevi : NAR YAYINLARI

VELİLERİMİZ İÇİN AYIN KİTABI : PEYNİRİMİ KİM KAPTI?

Yazar : DR. SPENCER JOHNSON

Yayınevi : EPSİLON

NOT: NİSAN AYI ÇOCUK KİTABINI ÇOCUKLARIMIZ İLE BİRLİKTE ARKADAŞ KİTABEVİNE GİDEREK ALACAĞIZ.
KİTABEVİNE GİDECEĞİMİZ TARİH SİZE TEKRAR BİLDİRİLECEKTİR.
Okunma 134 defa Son Düzenlenme Salı, 17 Nisan 2018 09:18
Bu kategoriden diğerleri: « MART AYI KİTABI